Synergy ID: 1435268
Yhteystiedot: pro@argi9.info

PROARGI-9+

ProArgi-9+ sisältää luonnollisia L-arginiinia, L-sitrulliinia sekä B-, C-, D- ja K-vitamiineja.

Yksi ProArgi-9:n tärkeimmistä ainesosista on l-arginiini. Vuonna 1998 kolme amerikkalaista tutkijaa sai Nobelin palkinnon tutkimuksesta, jossa havaittiin l-arginiinin laajat terveysvaikutukset.

ProArgi-9:n ainesosien yhdistelmän taustalla ovat tarkat tutkimukset, joiden perusteella luotiin tämä tehokkaasti terveyteen vaikuttava huipputuote.

 • Nettopaino: 295 g (30 pussia)
 • Valmistettu USA:ssa
 • Alkaen 53 €
 • Toimitusaika: 3-4 päivää
Saatavilla Paras hinta Synergy Shop - Klikkaa tästä
synergy shop

KOOSTUMUS - EDUT

 • ProArgi 9 Plus sisältää suurimman annoksen L-arginiini - 5000 mg
 • L-arginiini tehostaa ja pitkittää vaikutusta L-sitrulliini
 • Sisältää C-vitamiinia, joka on välttämätön hermoston ja immuunijärjestelmän toimintaan vaikuttava vitamiini
 • Sisältämä D-vitamiini puolestaan säätelee veren kalsiumtasapainoa
 • K2-vitamiinia, joka vaikuttaa luiden vahvuuteen ja ylläpitää normaalia veren hyytymistaipumusta
 • Sisältää B6- ja B12-vitamiineja, jotka vaikuttavat punaisten verisolujen tuotantoon ja homokysteiinin aineenvaihduntaan
 • Foolihappo (vitamiini B9) edistää asianmukaista kehittämistä soluja.
 • Sisältää arvokkaita resveratrol punainen viinirypäle iho ote
 • Makeutusaineena nyt stevia - turvallinen diabeetikoille
 • Raikas sitrushedelmän maku
 • Pakattu kerta-annospakkauksiin, jotka on helppoa kuljettaa mukana
 • Ne tulivat Yhdysvaltain farmakopean PDR 2014 - 2021

Huom: Taulukko ainesosien ei sisällä paljon kivennäisaineita ja vitamiineja, jotka ovat osa hedelmäuutteita sisältyvät ProArgi-9+. Tuote ei sisällä säilöntäaineita.

KÄYTTÖOHJEET

Sekoita 1 annos (1 pussi) ProArgi 9 Plus 120-240 ml vettä. Sekoita tai ravista, kunnes jauhe on kokonaan liuennut veteen. Suositeltava määrä on 1 annospakkaus vuorokautta kohti. Säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa.

PROARGI 9 PLUS ON NYT ENTISTÄKIN TEHOKKAAMPI!

Synergyn suosituimman terveysvaikutteisen tuotteen ProArgi-9+ valmistuksessa käytetään huippuluokkaisia laitteistoja. Jokainen ProArgi9+ -tuote-erä käy läpi satoja testejä, joissa tuote testataan biljoonasosien tarkkuudella epäpuhtauksien varalta. Yksi ProArgi-9:n tärkeimmistä ainesosista on l-arginiini. Vuonna 1998 kolme amerikkalaista tutkijaa sai Nobelin palkinnon tutkimuksesta, jossa havaittiin l-arginiinin laajat terveysvaikutukset.

ProArgi 9 Plus sisältää viittä elimistölle tärkeää vitamiinia, nimittäin C-, D3-, B6- ja B12-vitamiineja. Jokaisella niistä on tärkeä tehtävä elimistön suorituskyvyn kannalta. C-vitamiini vaikuttaa hermo- ja immuunijärjestelmän toimintaan ja henkiseen hyvinvointiin, piristää ja vähentää yleistä väsymyksen tunnetta. B6- ja B12-vitamiineilla on joitain C-vitamiinin kaltaisia terveysvaikutuksia, mutta erityisesti ne vaikuttavat punaisten verisolujen tuotantoon ja homokysteiinin aineenvaihduntaan.

proari9_potency

Uusi kaava sisältää:

 • lisättiin punaisen viiniköynnöksen uute - resveratrol
 • lisättiin foolihappo (B9-vitamiini) ja K2-vitamiini
 • lisääntynyt määrä B6- ja B12-vitamiineilla
 • makeutusaineena nyt stevia

K2-vitamiini vaikuttaa terveyteen monella tavoin hyödyllisesti. Se on erityisesti luuston terveyteen ja normaaliin veren hyytymiseen vaikuttava vitamiini.

ProArgi-9:n ainesosien yhdistelmän taustalla ovat tarkat tutkimukset, joiden perusteella luotiin tämä tehokkaasti terveyteen vaikuttava huipputuote. Puhtaan ja tehokkaan tuotteen koostumus on suunniteltu tukemaan terveellistä elämäntapaa.

ProArgi9 on jälleen mukana Physicians’ Desk Reference (PDR) -hakuteoksessa. Physicians’ Desk Reference -julkaisua on saatavilla kirjastoissa, kirjakaupoissa, apteekeissa ja klinikoilla, ja sitä käyttävät muiden muassa lääkärit ja muut lääketieteen asiantuntijat. Se, että ProArgi-9+ on mukana julkaisussa, antaa Synergy WorldWidelle uskottavuutta ja näkyvyyttä markkinoilla.

HUOMAA

Jos olet raskaana tai imetät, tai jos sinulla on todettu jokin pitkäaikaissairaus, tai jos käytät säännöllisesti mitä tahansa lääkitystä tai ravintolisiä, ota yhteyttä lääkäriisi, ennen kuin aloitat minkä tahansa uuden ravintolisän säännöllisen nauttimisen. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu korvaamaan tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota.

ProArgi9plus ei ole huume, vaan ravintolisä. Joten et voi puhua tässä vaikutusten yliannostuksen tai sivuvaikutuksia. Kuluttaa liian paljon ProArgi9plus voi aiheuttaa samanlainen vaikutus kuin ylensyöntiä. Myös, vaikkakin harvoin, allerginen jollekin aineelle. Jos olet epävarma, ota yhteyttä lääkäriin tai ravitsemusterapeutin.

Rate    ProArgi 9 Plus - Arvio:  4,84 / 5 - 77 ääntä

Muut tuotteet Synergy

PhytoLife


Mulperipuun lehdistä ja valmistettu PhytoLife on rikas klorofyll (klorofylliinikuparikompleksi) ja piparminttuöljyn yhdistelmä. PhytoLifen sisältämä piparminttuöljy tukee ruuansulatuselimistön toimintaa. Se muuttaa tavallisen veden hyvänmakuiseksi juomaksi, jota voi nauttia milloin vain. PhytoLife on laatutuote viimeiseen pisaraan saakka. Tuotteen raikas maku ja nestemäisyys tekevät siitä erinomaisen ravintolisän ja monipuolisen ruokavalion täydentäjän.

Täydentää erinomaisesti täydentämistä ProArgi 9 Plus.

Ota Synergyn PhytoLife osaksi päivittäistä ruokavaliotasi: lisää teelusikallinen (5 ml) tuotetta lasilliseen vettä ja nauti tämä annos kahdesti päivässä • Nettopaino: 730 ml
 • Valmistettu USA:ssa

e9 Energy

Synergyn e9:n tuotteen l-arginiini ja muut korkealaatuiset ainesosat takaavat, että sinulla riittää puhtia vastata kaikkiin elämäsi haasteisiin. Markkinoilla on nykyisin kymmeniä erilaisia pikaratkaisuja energian täydennykseen, mutta e9:n ainutlaatuisten vitamiinien ja luonnollisista lähteistä peräisin olevan kofeiinin yhdistelmän ansiosta voit olla varma siitä, että käyttämäsi valmiste sopii terveelliseen elämäntapaasi. Huolimatta vuorokaudenajasta, kun haluat pysyä tarkkaavaisena, keskittyneenä ja energisenä, sekoita itsellesi annos e9:ää ja nauti sen virkistävästä trooppisen mausta.Sekoita 1 annos (1 annospussi) 2,4 desilitraan vettä. Sekoita tai ravista, kunnes jauhe on kokonaan liuennut veteen. Suositeltava määrä on 1 annospakkaus vuorokautta kohti. Säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa.

 • Nettopaino: 243 g (30 pussia)
 • Valmistettu USA:ssa

Mistify


Mistify on nestemäinen ravintolisä, joka sisältää B6-vitamiinia, acai-marjoja ja uutettua vihreää teetä. Hyvänmakuinen Mistify koostuu herkullisesta hedelmä- ja marjauutteiden ja -tiivisteiden yhdistelmästä: se sisältää mm. viinirypäle-, mustikka-, vadelma-, karpalo-, goji- ja granaattiomenauutetta. Tutkimukset osoittavat Mistifyn sisältämän B6- vitamiinin ylläpitävän.

 • normaalia henkistä vireyttä
 • normaalia veren punasolujen muodostumista
 • normaalia veren homokysteiinipitoisuutta.
Täydentää erinomaisesti täydentämistä ProArgi 9 Plus.

Nauttimalla 30 ml Mistify-mehua kerran tai kaksi kertaa päivässä havaitset pian sen hyödyt.

 • Nettopaino: 730 ml
 • Valmistettu USA:ssa
synergy shop synergy shop synergy shop

Microbiome Purify Kit

Tämän paketin: BIOME DT, PROARGI-9+, BIOME SHAKE, BODY PRIME ja 2x BIOME ACTIVES.

SYNERGY SHOP

Produktfordel

Proargi-9 ja muut Synergyn tuotteet ovat maailman korkealaatuisimpia ravintolisiä - ja tämän Synergy pystyy myös todistamaan. Synergy WorldWide on vakuuttunut siitä, että luonnollisten ravintolisien valmistajien pitää keskittyä vain yhteen asiaan: SINUN TERVEYTEESI. Synergy WorldWide ohjaa alusta loppuun itse omia tuotekehitys-, valmistus- ja testausprosessejaan.

 • Synergyn tutkimus-ja tuotekehitysosaston lääkäreillä, biologeilla, proviisoreilla ja tutkijoilla on kymmenien vuosien kokemus ravinnelisien tuotannosta.
 • Synergy varmistaa tuotantoprosessien yhdenmukaisuuden ja tarkkuuden noudattamalla hyviä valmistuskäytäntöjä.
 • Yhtymä investoi vuosittain miljoonia dollareita tuotetutkimukseen ja huippuluokan testaukseen, joilla varmistetaan Synergy-tuotteiden puhtaus ja tehokkuus.
 • Synergy hankkii kaikki ainesosat itse suoraan tuottajilta, minkä jälkeen se testaa tarkasti jokaisen raaka-aine-erän puhtauden, laadun ja vaikutustehon. nsf
 • Kolmantena osapuolena toiminut NSF-auditointilaitos on myöntänyt Synergylle sertifikaatin tarkastettuaan tuotantolaitteet, käytännöt, menettelyt ja valmistusmenetelmät. Tällä varmistetaan huippulaatuinen tuotanto.

Synergy WorldWide kieltäytyy ehdottomasti jättämästä tuotteidensa laatua jonkun toisen käsiin. Synergy huolehtii siitä, että kaikki tehdään täsmälleen oikein, koska kyseessä on sinun terveytesi.

SLM smart

Voit vähentää päivittäistä kaloriensaantiasi korvaamalla aamiaisen SLMsmart-pirtelöllä. Jos haluat tehostaa tuloksia, korvaa ateriankorvikkeella aamiaisen lisäksi myös jokin toinen ateria. Tässä ainutlaatuisessa tuotteessa on kolmea laadukasta proteiinia, jotka pitävät vatsasi tyytyväisenä. Lisäksi saat siitä 23 vitamiinia ja mineraalia.

Jos haluat pudottaa painoasi enemmän, korvaa ateriankorvikkeella kaksi ateriaa päivässä. Kun lisäät päivittäiseen ruokavalioosi 1–2 annosta e9-tuotetta, saat lisäenergiaa, joka helpottaa painotavoitteidesi saavuttamista huomattavasti.

Voit käyttää yhdessä ProArgi-9+.
synergy-shop

Body Prime

Body Prime valmistelee kehoasi mitä tahansa hyvinvointirutiineja varten. Tuotteessa on runsaasti magnesiumia, joten se tukee normaalia energia- aineenvaihduntaa ja tärkeää elektrolyyttitasapainoa, jotka auttavat kehoasi, kun ryhdyt noudattamaan uutta hyvinvointiohjelmaa. Body Primen tehokkaan koostumuksen vaikutukset huomaa vähitellen. Yksi annos koostuu pääasiassa omenapektiinistä ja luumujauheesta. Kyseessä on siis hellävarainen tuote, jonka ainesosat ovat peräisin tutuista hedelmistä.

Ota 2 kapselia kerran vuorokaudessa. Jos otat enemmän kuin suositeltu annos, se voi olla laksatiivinen vaikutus. Varaa nyt!

Muut tiedot

info
 • Kaikki hinnat tuotteiden kaupassa Synergy Suomi ovat voimassa ainoastaan Suomi.
 • Hinta per pakkausyksikkö ProArgi-9 Plus ja muut lisät riippuvat paketti - suuremmissa pakkauksissa on halvempaa!
 • Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kustannukset kuriiripalvelun - 18 €
 • "CV" on myyntivaltteja jakelijan, jotka eivät liity määrä annospussia pakkauksessa jne.
 • ProArgi 9 Plus ja muut lisät tilaamat Synergy Suomi myymälän lähetetään suoraan Euroopan lehden Synergy Worldwide ja toimitetaan vain Suomi.
 • Voit ostaa suoraan Synergy Worldwide. Lähetys koostuu ostotodistuksen, joka vahvistaa omaperäisyys tuotteiden ja on perusta huomioon mahdollisten saatavien.
 • valmistetaan GMP-sertifioitu laitos Yhdysvalloissa Synergia Worldwide Europe BV.
 • ProArgi-9+ ei ole saatavilla apteekeissa, sitä myydään vain suoramyynti.
Jos olet kiinnostunut jakelusta tuotteiden Synergy Suomi, kirjoita meille: pro@argi9.info.
Hakemiisi: hinta, suomi, tuotteet tilaus, ainekset, koostumus, kuinka käyttää, L-arginiinia, L-sitruliinia, resveratrol, Phytolife, ravintolisä sisältää aminohappoja, tuotehinnasto, proargi9plus, kokemuksia, jälleenmyyjät, pro arginiini 9, suomeksi.

ProArgi-9+® ja SLMsmart® ovat rekisteröity tavaramerkki. Tekijänoikeus Natures Sunshine Products / Synergy Worldwide. Lisäravinteet pitäisi koskaan käyttää korvikkeena aktiivista elämää ja yksi terveellistä ruokavaliota. Verkkosivun omistaja ja hoitaa riippumaton jälleenmyyjä Synergy Worldwide. Synergy Yritys ei vastaa mistään laillisesti sijaitsevat lausuman laiminlyönti tai vääristyy. Tämä sivusto ei käytä evästeitä tai muita seurantateknologioihin. © 2021 MATTRADE - Itsenäinen Edustaja 1435268.